Pozdravna reč predsednika Akademije povodom početka školske 2020

Драги студенти генерације 2020,

Част ми је и задовољство да вас као председник Академије и дугогодишњи професор ове установе поздравим у своје име и у име менаџмента Београдске академије пословних и уметничких струковних студијa. Најпре, морам да изразим жаљење што нисмо у могућности да вам приредимо свечани дочек какав заслужујете и који је традиција на нашој Академији, јер нам ситуација у  којој се налазимо због вируса COVID 19, то онемогућује.

Нова академска година увек означава посебну прилику за високошколску установу да, пре свега, самој себи, а затим и широј јавности, представи своја претходна достигнућа и остварене резултате, али и да изложи главна тежишта и циљеве којима ће посветити посебну бригу у наступајућој академској години.

Главни циљ наше институције је да вама, младим људима, омогући конкурентност на домаћем и европском тржишту рада, обезбеђујући савремене студијске програме, иновативне приступе у процесу наставе и учења, а све то чинећи кроз примену концепта дуалног образовања.

Београдска академија пословних и уметничких струковних студија има јасну визију и прецизну стратегију – унапређење система струковног образовања до највишег нивоа, усмереног ка потребама савременог пословног окружења и тржишта, као и изузетан сензибилитет према заједници и животној средини, уз примену свих принципа друштвено одговорног пословања.

Неспорно је да Академија пружа изванредне могућности свима вама који ћете, надам се, те могућности препознати и искористити на најбољи могући начин, али вас такође учи заједништву, дружењу и развијању социјалних вештина кроз разне пројекте, спортске и друштвене активности у оквиру студентских организација наше Академије.

Брига о студентима је увек био и биће наш главни приоритет!

Драги бруцоши, изузетно смо поносни што имамо ту привилегију и част да заједно са вама, окренути ка будућности, радимо на стварању нових вредности. Будите вредни, будите креативни, будите слободни да представите своје идеје, јер је баш то оно што ми желимо од вас.  Будите радознали, јер иза катедре лежи огромно искуство које ћемо више него радо поделити са вама. Будите мотивисани за учење и стварање изванредних резултата како данас на Академији, тако и сутра у пословном свету. Похађајте ваннаставне активности које богате ваше знање, стичите додатне вештине кроз разне центре активне на Академији. Искористите све могућности које вам пружамо да ваша радна биографија за коју годину буде издвојена из масе. Будите упорни и стрпљиви, јер за све што је квалитетно, потребан је  труд и улагање.

Желим да ове године успешно сарађујемо и радујем се свим заједничким будућим успесима, јер ваш успех је мерило нашег успеха и квалитета.

Генерацијо 2020, добро нам дошли!

Срдачно и с поштовањем,

председник Академије,

др Миодраг Паспаљ, проф. с.с.

2020-09-25T18:43:24+01:0028. 09. 2020.|SARADNJA, Uncategorized @sr|